September innebär mentorskapsprogrammets första träffar!

30 sep 2020

September innebär mentorskapsprogrammets första träffar!

30 sep 2020

Det finns få saker som gör oss så glada som när vi får uppdateringar från träffarna mellan mentorer och deltagare på Systerveckan. Under september månad har de första träffarna på tumanhand i mentorskapsprogrammet ägt rum och en del har valt att dela med sig!

Nu har jag precis varit på mötet med min mentor. Det var väldigt lärorikt och kul att höra om hennes jobb och mycket annat. Vi gick igenom mitt personliga brev och CV och hon tyckte det var väldigt bra skrivet!☺️ Nästa delmål är att jag ska lämna in det till olika ställen jag kan tänka mig jobba på. Saknar er! 🥰

Lisa, deltagare på Systerveckan

Min och Stinas första träff var så underbar. Stina är så nyfiken och ställde bra frågor och vad förberedd till mötet. Det blir spännande att följa henne nu under hösten 2020.

Mentor Nihal Mohamed

Idag träffade jag Anna. Det var väldigt givande och intressant. Hon berättade om sitt liv och sin karriär och så kollade vi på mitt cv och hon gav tips för hur jag ska tänka. Till nästa gång ska hon skicka över några vanliga arbetsintervjufrågor som jag ska fundera på till mitt personliga brev. Kram❤️

Julia, deltagare på Systerveckan 2020

Träffarna mellan mentor och adept sker en gång i månad under hösten. De följer vår manual som vi har tagit fram för att underlätta mötena. Läs mer om mentorskapsprogrammet.

Andra nyheter från Storasystrarna