Välkommen Isabelle – nu lyfts vår Instagram till nästa nivå!

7 okt 2020

Välkommen Isabelle – nu lyfts vår Instagram till nästa nivå!

7 okt 2020

Vår Instagram har länge varit något vi nedprioriterat trots att vi vet att det är en viktig plattform för att nå vår målgrupp. Det blir det ändring på nu! Isabelle, som själv älskar Instagram och har full koll på vad Storasystrarnas målgrupp diggar, kommer nu ha ansvar för att sprida intressant och kul innehåll i genom vår Instagram story. Ojojoj, vad bra det här känns!

Let’s make magic happen!

Om du inte redan gör det, följ oss på Instagram och välkomna gärna Isabelle genom ett dm!

Isabelle! Vem är du och varför vill du engagera dig i Storasystrarna?

Jag är en go och glad tjej på 19år. Jag har alltid velat använda mig av min kreativitet och mitt nytänkande till något som når ut. Tack vare chansen att få engagera mig i Storasystrarna har jag fått möjligheten att använda mig av mina egenskaper på precis det sätt jag vill.

 

I och med den ökande digitaliseringen i samhället har även mitt intresse för marknadsföring med inriktning sociala medier växt. Jag är stolt över att få utvecklas och samla erfarenhet tillsammans med just Storasystrarna. Det är viktigt för mig att jobba med människor som delar samma värderingar som jag  och det gör verkligen Storasystrarna. Det är en utav många anledningar till varför jag idag engagerar mig i organisationen och är Storasystrarnas social media coordinator.

Andra nyheter från Storasystrarna