Välkommen Sandra – verksamhetsansvarig för workshopen Bli Din Egen Bästis

21 sep 2020

Välkommen Sandra – verksamhetsansvarig för workshopen Bli Din Egen Bästis

21 sep 2020

Höstterminen inleds med att hälsa Sandra Green välkommen som medarbetare på Storasystrarna. Sandra kommer jobba med vår workshop Bli Din Egen Bästis och ha ansvar över våra ideella workshopledare och administrera deras besök i olika tjejgrupper. Det känns helt fantastiskt att ha dig med oss, Sandra!

Läs mer om Bli Din Egen Bästis

Under våren arbetade Astrid som verksamhetsansvarig och skapade då en struktur som la grunden för att kunna expandera verksamheten. Nu ska Astrid ut på andra äventyr och lyckligtvis tar Sandra över där hon slutade. Sandra kommer inom snar tid utbilda ett gäng ideella workshopledare som kommer hålla workshopen i tjejgrupper under hösten.

Vill du engagera dig ideellt och åka ut som workshopledare för Storasystrarna? Kontakta Sandra på sandra@storasystrarna.se ❤

Här träffades vi första gången och det sa klick. Vi alla kände att vi vill jobba ihop!

Så här säger Sandra om sin motivation kring att engagera sig i Storasystrarna:

Jag har en bakgrund inom Human Resources och en utbildning inom beteendevetenskap samt har engagerat mig ideellt i olika sammanhang. Jag ville engagera mig i Storasystrarna för att jag brinner för jämställdhetsfrågor och tycker att Storasystrarna erbjuder precis det jag själv hade haft stor nytta av som ung tjej. Det finns så många krav och normer i samhället som unga tjejer brottas med och det är lätt att hamna i fällan att jämföra sig med andra och vara kritisk mot sig själv. Jag vill bidra till att erbjuda verktyg för att ändra på det, vilket görs i workshopen Bli Din Egen Bästis.

Storasystrarna-gänget växer så det knakar och det känns så bra! Fler händer, hjärnor och hjärtan gör att vi kan göra skillnad för så många fler.

Storasystrarna-gänget som idag består av Julyan, Linda, Malin och vår senaste medarbetare Sandra

Läs mer om medarbetare Julyan

Vill du att vi kommer och besöker er? Bli Din Egen Bästis är en workshop som ger deltagarna redskap för stärkt självkänsla. Kontakta gärna Sandra på sandra@storasystrarna.se ❤

Andra nyheter från Storasystrarna