Ny verksamhetsansvarig för Bli Din Egen Bästis – Välkommen Astrid Arnhög

9 feb 2020

Ny verksamhetsansvarig för Bli Din Egen Bästis – Välkommen Astrid Arnhög

9 feb 2020

Säg välkommen till Astrid Arnhög – vår nya storasyster!
 

I början av månaden började Astrid Arnhög som verksamhetsansvarig för Storasystrarnas workshop Bli Din Egen Bästis. Astrid kommer under våren arbeta med att strukturera upp verksamheten så att ni som efterfrågat möjligheten att bli workshopedare kan bli det!

Astrid tillsammans med Elisabeth Nordin, som sitter i Storasystrarnas Advisory Board, precis efter vi beslutat att Astrid skulle bli verksamhetsansvarig för workshopen. 

★ Läs vår intervju med Elisabeth Nordin

I höst är det alltså inte bara vi som idag arbetar på Storasystrarna som kommer hålla i vår workshop om självkänsla. Utan även du som vill hjälpa oss i kampen att göra tjejer mer självsäkra och stärkta i sig själva.

Storasystrarna på Tappra Barns VIP-middag

Astrid tillsammans med Storasystrarnas grundare Malin Antonsson och Linda Wennerström på VIP-middag med Storasystrarnas sponsor Tappra Barn.

 Läs mer om att Tappra Barn sponsring

Vi är så glada att ha Astrid på plats och att hon hjälper oss möjliggöra att Du kan bli workshopledare i vår organisation. Astrid, som har en kandidatexamen i Psykologi från University of Westminster i London, säger:

Jag ser fram emot att jobba med Storasystrarna för att hjälpa unga tjejer, min hjärtefråga. Jag ser så mycket fram emot att utveckla workshopen till sin fulla potential för att hjälpa ännu fler unga tjejer med sin självkänsla!”

 

Andra nyheter från Storasystrarna