Möt vår Advisory Board

10 okt 2019

Storasystrarnas Advisory Board familj

Möt vår Advisory Board

10 okt 2019

Storasystrarnas Advisory Board familj

Storasystrarna är fortfarande en bebis, som vi nu vill ska växa. Därför arbetar vi väldigt nära vår Advisory Board som består av fyra fantastiska och kompetenta kvinnor. Tillsammans utgör de expertis inom ekonomi, marknadsföring, organisationsutveckling och juridik. 

En gång i månaden granskar de kritiskt Storasystrarna med massor av kloka synpunkter. Vår brainstorming blir så mycket rikare på grund av dessa personer och genom deras erfarenheter och kunskaper utvecklas Storasystrarna mycket effektivare.

Silvia Kakembo har en lång  erfarenhet kring organisationsutveckling och har varit engagerad i flera ideella föreningar.

Just nu jobbar Silvia som politisk sakkunnig för finansminister Magdalena Andersson.

Elisabeth Nordin har en rådgivande roll inom ledning och ekonomi.

Hennes expertis kommer från att tidigare ha varit biträdande chef på Swedbank för Stockholmsregionen. 

Rike Döpps erfarenhet inom PR och marknadsföring kommer från att hon grundat och etablerat hennes marknadsföringsbyrå Agency V i Stockholm, Berlin och New York. Idag är hon en aktiv rådgivare för flera  flera organisationer och sköter även marknadsföring och tillväxt på HON.

Anna Sundberg är vår juridiska stjärnrådgivare. Sedan 2016 har  Anna arbetat med juridik inom olika företag och även som frilansare. Idag är Anna Legal Product Manager för start up företaget PocketLaw.

Vi är så tacksamma över att dessa stjärnor på ideell basis bidrar med sina kompetenser till Storasystrarnas utveckling!

Andra nyheter från Storasystrarna