Välkomna Emma och Maider – våra praktikanter under Systerveckan!

10 jul 2020

Välkomna Emma och Maider – våra praktikanter under Systerveckan!

10 jul 2020

Maider

Vad lärde du dig som deltagare under Systerveckan 2019?

Den viktigaste lärdomen tycker jag var att jag blev tryggare i mig själv. Jag kunde gå in med en bättre inställning när jag började gymnasiet, det var väldigt skönt att då vara trygg i sig själv då det är mycket nytt t.ex vänner, skola, lärare osv.

Maider

Vad lärde du dig som deltagare under Systerveckan 2019?

Den viktigaste lärdomen tycker jag var att jag blev tryggare i mig själv. Jag kunde gå in med en bättre inställning när jag började gymnasiet, det var väldigt skönt att då vara trygg i sig själv då det är mycket nytt t.ex vänner, skola, lärare osv.

Varför vill du jobba som praktikant under Systerveckan?

Jag vill praktisera på Systerveckan för att jag själv var med på den förra året och tyckte det var kul och lärorikt och att praktisera där är en chans att ”göra det igen”. Jag tycker också det är viktigt att få vara en del av att hjälpa andra ungdomar och dela med mig av mina kunskaper av att börja gymnasiet.

Varför vill du jobba som praktikant under Systerveckan?

Jag vill praktisera på Systerveckan för att jag själv var med på den förra året och tyckte det var kul och lärorikt och att praktisera där är en chans att ”göra det igen”. Jag tycker också det är viktigt att få vara en del av att hjälpa andra ungdomar och dela med mig av mina kunskaper av att börja gymnasiet.

Emma

Vad lärde du dig som deltagare under Systerveckan 2019?

Min viktigaste lärdom är att jag kan och vågar mycket mer än vad jag tror, att jag vågar göra fel men fortsätter kämpa ändå!

Emma

Vad lärde du dig som deltagare under Systerveckan 2019?

Min viktigaste lärdom är att jag kan och vågar mycket mer än vad jag tror, att jag vågar göra fel men fortsätter kämpa ändå!

Varför vill du jobba som praktikant under Systerveckan?

Jag vill jobba som praktikant på Systerveckan för att finnas som en hjälpande hand till Malin och Linda som gör ett fantastiskt jobb! Sen vill jag även kunna inspirera deltagarna och kunna berätta om mina erfarenheter från att börja ettan på gymnasiet! Jag får även chansen att utvecklas när jag får vara delaktig i detta läger.

Varför vill du jobba som praktikant under Systerveckan?

Jag vill jobba som praktikant på Systerveckan för att finnas som en hjälpande hand till Malin och Linda som gör ett fantastiskt jobb! Sen vill jag även kunna inspirera deltagarna och kunna berätta om mina erfarenheter från att börja ettan på gymnasiet! Jag får även chansen att utvecklas när jag får vara delaktig i detta läger.

Vi är så glada att dessa stjärnor ska jobba med oss inför och under Systerveckan!

Andra nyheter från Storasystrarna